Release datum De Sims 3 Na Middernacht is én blijft 28 oktober

Als je je Sims 3 opstart zou je wel eens flink kunnen schrikken. In De Sims 3 Opstarter staat dat De Sims 3 Na Middernacht op 29 oktober uitkomt.

Dat is de Britse (UK) release datum: de release datum voor Nederland en België is én blijft donderdag 28 oktober!

[UPDATE] De Opstarter is aangepast en de juiste release datum staat er nu: 28 oktober.

31 reacties

 1. nou die ene dag had ook niks meer uitgemaakt
  wat ik me wel afvroeg of je straks ook liften in de kelder kan plaatsen?
  Weet niet of dit ook al met de brandweerpaal kon

 2. Tessiegril had de De Sims 3 Supersnelle Accessoires al op de maandag voor de officiële release op donderdag. (zie dit bericht) Maar dat was natuurlijk extreem vroeg, maar de dagen voor de 28e Na Middernacht proberen te kopen kan natuurlijk lukken.

 3. he? ik dacht dat ie de 25ste uit zou komen? Op bol.com stond eerst dat ie dan al te krijgen zou zijn. 🙁 Ik dacht dat ik m’n hele herfstvakantie kon simmen! Maar dus alleen de laatste paar dagen 🙁 De week daarop heb ik het weer hartstikke druk met toetsen en presentaties

 4. ik Ging mijn sims opstarten en het zegt Het spel kan niet gestart Worden je basisspel van Sims 3 is niet compatibel Met het huidige sims 3 uitbreidingspakket. Update het spel via Het startprograma
  ? Waar moet ik dat doen kan iemand de link geven A.U.B

 5. Hoi Lieve mede-simmers,
  Ik heb alles even nagecheckt deze middag en ik ben er achter wat het probleem is. Hij zou 28 oktober uitkomen maar in het verleden is wel vaker een releasedatum een weekje vooruit geschoven. De winkels waar hij de 28e uitkomt betaal je allemaal 39,99 euro i.p.v. 34,99. Of ze hebben lever problemen (verwachte levertijd / binnen zoveel werkdagen) zodat je alsnog op de 4 november uitkomt! Bij bol.com wehkamp.nl mediamarkt en toysxl betaal je dus 39,99 of meer omdat er dan nog bezorgkosten bijkomen en bij de bartsmit is hij gewoon 34,99 maar komt hij pas 4 november uit. Wat wel 28 oktober uitkomt is de sims 3 voor op de playstation. Dusss ik wacht wel even . . .
  Groetjes mij

 6. ik vroeg mij af of ik hem dan de 29ste kan halen in de makro (belgische winkel) hebben jullie daar een idee van in welke winkels de sims 3 na middernacht op de 29ste al verkrijgbaar zijn?
  Alvast Bedankt!

 7. Hoi Aurelie, ik kon er niet achter komen of hij bij de makro te koop is. Je kan het beste even bellen met de winkel bij jou in de buurt. Zover ik weet dus niet. Vandaag ga ik kijken of bij het plaatselijke winkelcentrum bij mij in de buurt, de sims 3 na middernacht al geleverd is bij de bartsmit of freerecordshop. Anders zit er niks anders te wachten tot volgende week. Ik vertik het om 6 euro meer te betalen voor een game, terwijl je dan nog niet eens zeker weet wanneer je hem binnen krijgt! Succes.

 8. Jaaaaa mensen!!!!! Bij de bartsmit ligt hij nu wonderbaarlijk ook in de winkel! Wel weinig op voorraad omdat hij bij hun eigenlijk volgende week zou uitkomen maar als de concurrentie begint met de verkoop kunnen hun niet achterblijven! En jawel voor de adviesprijs van 34,99! Dus ik raad iedereen aan om bij de bartsmit te gaan kijken. Groetjes Denise

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *