Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Consoles en Handhelds en Nieuws

Playstation Lifestyle geeft De Sims 3 voor Consoles een 8

De reviews stromen binnen en steeds meer site’s gaan De Sims 3 voor Consoles beoordelen. De bekende punten zijn toch wel de niet al te beste kwaliteit, laadtijden en de slechte indeling van de menu’s.

Undoubtedly, the biggest complaint that anyone who plays The Sims 3 for PS3 will have are the loading times. Occasionally, the constant loading times will occur within just minutes of each other since they occur whenever a new area is accessed. Crafting a sim will waste a decent amount of time by just loading the asset menus. However, once the loading times are conditioned to the player, who will eventually figure out when to avoid useless wandering, the end experience will be as enjoyable as their creativity.

| De Sims 3 voor PS3 review op Playstation LifeStyle |

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>