Playstation Lifestyle geeft De Sims 3 voor Consoles een 8

De reviews stromen binnen en steeds meer site’s gaan De Sims 3 voor Consoles beoordelen. De bekende punten zijn toch wel de niet al te beste kwaliteit, laadtijden en de slechte indeling van de menu’s.

Undoubtedly, the biggest complaint that anyone who plays The Sims 3 for PS3 will have are the loading times. Occasionally, the constant loading times will occur within just minutes of each other since they occur whenever a new area is accessed. Crafting a sim will waste a decent amount of time by just loading the asset menus. However, once the loading times are conditioned to the player, who will eventually figure out when to avoid useless wandering, the end experience will be as enjoyable as their creativity.

| De Sims 3 voor PS3 review op Playstation LifeStyle |

Door I_mJimmy

Hoihoi! Ik ben Jimmy, vind het leuk om te Simmen e.d. Ook houd ik van tekenen en grafisch ontwerpen.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *