Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Dutch Charts en Nieuws

Dutchcharts top 10 – week 45

Zoals als elke week heeft Dutch Charts de verkoopcijfers voor games weer online gezet. Aangezien De Sims 3 (en uitbreidingen) voor computer en console te koop is draait het om meerdere lijstjes.

Om te beginnen met De Sims 3 Na Middernacht, die is verdwenen uit de algemene lijst. In de PC-lijst is Na Middernacht gedaald van nummer 1 naar nummer 4. De Sims 3 basis-spel is gedaald van nummer 5 naar nummer 6 en De Sims 3 Ambities is uit de lijst verdwenen.

Accessoires pakketten (als De Sims 3 Luxe- en De Sims 3 Supersnelle Accessoires) staan nooit in deze Dutch Charts top 10 lijstjes.

De Sims 3 voor Playstation 3 is gedaald van nummer 7 naar nummer 10 in het Playstation 3 rijtje. De Sims 3 voor Xbox360 is na slechts één week al verdwenen uit de Xbox360 lijst. De Sims 3 voor Nintendo DS staat nog steeds op nummer 10. De Sims 3 voor de Wii is pas net uit en zal misschien volgende week ook wel in het rijtje staan.

5 gedachtes over “Dutchcharts top 10 – week 45”

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>