Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Consoles en Handhelds en Nieuws

9Lives geeft De Sims 3 Consoles (XBox 360) een 8,2

Als puntje bij paaltje komt, heeft EA uitstekend werk geleverd. Voor het eerst in al die jaren slagen ze erin om de geroemde Sims-formule over te hevelen naar de consoles. Gamers die al een versie hebben op de pc, laten deze game beter liggen want de pc-versie is nog steeds superieur is tegenover de consoleversie. Anderen kan ik enkel aanraden om deze game in je console te stoppen, want The Sims 3 biedt wel degelijk voor elk wat wils. Hoedje af.

| 9Lives: The Sims 3 |

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>