Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Consoles en Handhelds en Nieuws

De Sims 3 Consoles review op Gamez

Met deze game is voor het eerst getracht het ware Sims-gevoel op een console over te brengen. Ondanks de vele laadtijden, haperingen en de vrij hoge leercurve is dat toch wel degelijk gelukt. Vooral de toevoeging van karma-powers zorgt voor een extra leuk element dat liefhebbers van de serie zeker zal aanspreken. Jammer genoeg is de omgeving wat eenzijdig en zijn de overige pesonages snel bekend en bekeken, hoewel dat natuurlijk wel voor grappige ‘WooHoo’-avonturen kan zorgen. Heb je geen geschikte pc, maar ben je wel gek op The Sims? Dan is dit de game voor jou.

| Gamez: The Sims 3 (consoles) |

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>