De Sims 3 Consoles review op Gamez

Met deze game is voor het eerst getracht het ware Sims-gevoel op een console over te brengen. Ondanks de vele laadtijden, haperingen en de vrij hoge leercurve is dat toch wel degelijk gelukt. Vooral de toevoeging van karma-powers zorgt voor een extra leuk element dat liefhebbers van de serie zeker zal aanspreken. Jammer genoeg is de omgeving wat eenzijdig en zijn de overige pesonages snel bekend en bekeken, hoewel dat natuurlijk wel voor grappige ‘WooHoo’-avonturen kan zorgen. Heb je geen geschikte pc, maar ben je wel gek op The Sims? Dan is dit de game voor jou.

| Gamez: The Sims 3 (consoles) |

Door I_mJimmy

Hoihoi! Ik ben Jimmy, vind het leuk om te Simmen e.d. Ook houd ik van tekenen en grafisch ontwerpen.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *