Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 voor de Xbox 360 & PS3

Klein review van De Sims 3 voor Xbox 360 door de Telegraaf

De Sims is een game waar je uren bezig bent met het samenstellen van jouw perfecte gezin van sims en hun huis voordat ze überhaupt één minuut hebben rondgelopen. Het is verrassend hoeveel opties van de pc ook in de console-versie te vinden zijn. Een nieuwe optie is bij de kleding te vinden. Daar zie je per kledingstuk niet alleen de basis kleuren en motieven van de makers, maar ook de varianten die spelers al bedacht en gedeeld hebben. Zelf kun je ook simpel een kledingstuk naar eigen smaak aanpassen en vervolgens online delen.

| De Telegraaf: De Sims 3 voor Xbox360 review |

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>