Klein review van De Sims 3 voor Xbox 360 door de Telegraaf

De Sims is een game waar je uren bezig bent met het samenstellen van jouw perfecte gezin van sims en hun huis voordat ze überhaupt één minuut hebben rondgelopen. Het is verrassend hoeveel opties van de pc ook in de console-versie te vinden zijn. Een nieuwe optie is bij de kleding te vinden. Daar zie je per kledingstuk niet alleen de basis kleuren en motieven van de makers, maar ook de varianten die spelers al bedacht en gedeeld hebben. Zelf kun je ook simpel een kledingstuk naar eigen smaak aanpassen en vervolgens online delen.

| De Telegraaf: De Sims 3 voor Xbox360 review |

Door I_mJimmy

Hoihoi! Ik ben Jimmy, vind het leuk om te Simmen e.d. Ook houd ik van tekenen en grafisch ontwerpen.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *