Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims Middeleeuwen Previews

De Sims Middeleeuwen sneak preview in Amsterdam is vanavond

Om 19.00 uur is het dan eindelijk zover: in Amsterdam begint dan het De Sims Middeleeuwen event waarin we hopelijk weer eens goed De Sims Middeleeuwen kunnen bekijken en hopelijk ook spelen.

Van het SN team zullen Xelles, Jimmy, Ansjj2 en Hiki aanwezig zijn en hopelijk ook de 6 leden van ons forum die we gisteren een uitnodiging hebben kunnen geven.

We hopen jullie dus snel weer wat nieuwtjes te kunnen brengen over het spel, zelf ga ik eens op zoek naar wat leuke roddels en voor het ontmoeten van de mensen van EA Nederland, de andere Nederlandse fansites, onze forumleden daar, en wie er nog meer rondloopt.

Zoals gezegd zijn er nog meer Nederlandse fansites aanwezig:

| DMS2C | SimUniverse | Simview | Sunset Valley Times |

| Sims Netwerk | The Sims Zone | SimsPlanet2 |

PS: de rest van het SN team zal gewoon onze site in de gaten houden dus het gezegde: ‘als de kat van huis is …..’ zal niet echt opgaan!

19 gedachtes over “De Sims Middeleeuwen sneak preview in Amsterdam is vanavond”

 1. hiki

  Foto van Aaron Cohen die De Sims Middeleeuwen presenteerde en rondliep om te kijken hoe het ging en die vragen beantwoordde van alle fans:

  Hij kijkt een beetje vreemd op de foto maar dat is omdat hij echt luisterde naar al onze vragen en zo goed mogelijk antwoordde. Erg sympatieke man.

  1. hiki

   Ja vrij kort aan het begin maar Jimmy en ansjji wilde spelen en ik wilde even praten met andere fansites mensen en EA mensen. Later in de avond nog wel even gespeeld en het zag er goed uit. Besturing is wel even wennen maar ik heb wel de omgeving goed bekeken. Ziet er allemaal mooi en overzichtelijk uit. En vergeleken met De Sims 3 zie je echt veel meer Sims rondlopen in het dorp. De ‘buurt’ leeft echt zeg maar en is erg Middeleeuws. De Sims zien er ook heel anders uit: wat ‘middeleeuwser’ en beetje ‘alsof ze geschilderd zijn’. Een erg Middeleeuws gevoel krijg je ervan.

   Er waren 20 computers maar erg veel mensen. wel veel meegekeken en bv het opstart scherm is ook mooi: tekening van groot kasteel.

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>