Simmers / Modders gezocht voor boek presentatie in Amsterdam

Jullie hebben in dit bericht op onze site kunnen lezen dat er een boek verschenen is over modden in De Sims. Dit boek – Modding The Sims and the Culture of Gaming – zal op 11 maart 2011 in Amsterdam gepresenteerd worden.

Tanja Sihvonen, de schrijfster van het boek, zoekt Simmers / Modders die willen helpen om van ‘een saaie boek presentatie’ een spannende presentatie te maken.

Het is een leuke kans om je werk te laten zien buiten de Sims Community om.

Gezocht: Sims spelers en modders die hun werk willen presenteren!

11 Maart zal er een spel-modden event en een boekpresentatie feestje zijn van 18:30 tot 21:00 in de Mediamatic in Amsterdam. Ik wil graag elke spel modder uitnodigen om mee te doen en ons te laten zien waar jij aan werkt.

Je kan een presentatie geven over verschillende dingen die je gedaan hebt door bijvoorbeeld een filmpje of een collectie met foto’s te laten zien. Bijna alles is mogelijk! Als je zelf het podium niet op wil, kunnen wij ook je spullen laten zien. Dit presenteren zal zijn voor een groep die niet weet wat de Sims is, laat staan modden, wees dus niet bang om te komen!

Je kunt met Tanja Sihvonen contact opnemen als je geïnteresseerd bent. Let er wel even op dat Tanja geen Nederlandse is dus stel je email op in het Engels.

– ~ – ~ –

Looking for The Sims players and modders to present their work!

There will be a game modding event and a book launch party (Tanja Sihvonen: Players Unleashed! – Modding The Sims and the Culture of Gaming) on 11 March, 18.30-21.00, at Mediamatic in Amsterdam. I would like to invite any game modder to participate in the event and show us what you are working on.

You can do a very short presentation, or a long one, about one thing or many things, a video clip or a collection of images… Pretty much anything is possible! If you don’t want to come up to the stage yourself, we can also show your stuff. This would be for an audience who has no idea of what The Sims is, or what modding is, so don’t be afraid to join the crowd!

Contact email adress of Tanja Sihvonen.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Overige

15 reacties

  1. Jammer dat Kyta even afwezig is: die had mooi live on stage kunnen modden met de Workshop tools daarvoor. leuk setje maken ofzo 😛

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *