Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 PC en De Sims 3 Store

De nieuwe Barnacle Bay bundel voor 2000 Simpoints in de De Sims 3 Store

Het lijkt erop dat de nieuwe Barnacle Bay in Nederland en België niet in de winkels te koop zal zijn. De nieuwe Barnacle Bay bundel (Barnacle Bay buurt, de Piratenbuit set en twee splinternieuwe exclusieve trappen) is wel te koop op de De Sims 3 Store voor 2000 Simpoints.

| De Sims 3 Store: Barnacle Bay-bundel |

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>