Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims Middeleeuwen

Persbericht EA: De Sims Middeleeuwen minigames

Deze minigames hadden we al gemeld in dit bericht op onze site maar we kregen net het persbericht binnen over deze minigames op Facebook, Hyves en Netlog.

ELECTRONIC ARTS LANCEERT DE SIMS MIDDELEEUWEN SOCIAL GAME

Schiphol-Rijk, 23 maart 2011 – Electronic Arts lanceert vandaag een De Sims Middeleeuwen Social Game voor op Facebook, Hyves en Netlog. Fans van De Sims in Nederland en België kunnen aan de slag met drie verschillende minigames, elk geheel in stijl van De Sims Middeleeuwen.

De social game wordt gelanceerd ter ondersteuning van de release van EA’s nieuwste spel uit de De Sims-reeks, De Sims Middeleeuwen. Sims-fans komen op een interactieve en speelse wijze in aanraking met informatie over het nieuwe spel. De social game wordt in het Nederlands gelanceerd op Hyves, Netlog en op Facebook. EA zal de social game naast het Nederlands op Facebook ook in het Engels, Duits, Frans, Spaans en Russisch lanceren. De Amsterdamse studio Weirdbeard is verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de social game. “Uit onderzoek naar eerdere Need for Speed minigames is gebleken dat onze doelgroep deze vorm van marketing erg kan waarderen. Vandaar dat we opnieuw voor deze vorm hebben gekozen, dit keer geïntegreerd in de sociale netwerken.”, aldus Bas Meijer CRM & Online Manager Electronic Arts Benelux.

De minigames zijn te spelen op Facebook, op Hyves en Netlog.

Over De Sims Middeleeuwen

Alles in De Sims Middeleeuwen is vormgegeven om een uitgebreide middeleeuwse wereld te creëren, van de op queesten gebaseerde gameplay tot de middeleeuwse voorwerpen, zoals zwaarden, martelwerktuigen en tronen, maar ook het hartelijke uiterlijk van de personages en de schilderachtige wereld zelf. Spelers kunnen iedere nieuwe held die naar het koninkrijk komt aanpassen, als ze dat willen. Zo kunnen ze bijvoorbeeld hun karaktereigenschappen en zwakke plek uitkiezen. De personages zullen dicht bij de speler liggen. Zo worden de personages niet alleen op legendarische queesten gestuurd, maar krijgen ze ook met de daagse beslommeringen te maken. Zieken moeten verzorgd worden, exotische goederen kunnen verhandeld worden en er moeten harnassen gesmeed worden. Van het krijgen van een baby tot deelname aan een koninklijk toernooi; de speler bepaalt helemaal zelf wat er met hun Sims gebeurt. Het tijdperk van de romantiek en hoffelijkheid is weer terug met De Sims Middeleeuwen.

De Sims Middeleeuwen is ontwikkeld door The Sims Studio en zal vanaf donderdag 24 maart 2011 verkrijgbaar zijn op PC en Mac.

Over Electronic Arts

Electronic Arts Inc. (EA) is een van de grootste ontwikkelaars en uitgevers ter wereld op het gebied van interactieve entertainmentsoftware. Het hoofdkantoor is gevestigd in Redwood City, Californië. Het in 1982 opgerichte bedrijf houdt zich bezig met de ontwikkeling, uitgifte en wereldwijde verspreiding van interactieve software voor videogamesystemen, personal computers, draadloze apparaten en internet. Electronic Arts brengt haar producten onder vier merknamen op de markt: EA SPORTS™, EA™, EA Mobile™ en POGO™. In het boekjaar 2010 registreerde EA 3,7 miljard dollar aan opbrengsten en bezat het bedrijf 27 titels waarvan meer dan één miljoen exemplaren zijn verkocht. EA’s homepage en online gamesite zijn te vinden op www.ea.com. Ga voor meer informatie over de producten van EA en de volledige teksten van persberichten naar http://info.ea.com.

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>