Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 voor de Wii en DS

Nederlandse launchtrailer van De Sims 3 voor Nintendo 3DS

Het is een beetje laat, want het spel ligt inmiddels in de winkel, maar EA heeft vandaag pas de trailer van De Sims 3 voor Nintendo 3DS laten verschijnen. De trailer laat wat beelden van het spel zien, maar de 3D ervaring heb je er natuurlijk niet bij.

Een gedachte over “Nederlandse launchtrailer van De Sims 3 voor Nintendo 3DS”

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>