Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims Middeleeuwen Reviews

Escapist Magazine video van De Sims Middeleeuwen review

Deze video hoort bij de review van Escapist Magazine, dat we eerder online gezet hebben. We waren de video vergeten te melden, maar hier is die als nog. In de video wordt ook (Engelstalig) gesproken, en is zeker een van de betere, en het dus zeker waard om te bekijken.

4 gedachtes over “Escapist Magazine video van De Sims Middeleeuwen review”

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>