Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims Middeleeuwen Reviews

Cutting Edge over De Sims Middeleeuwen

Wij houden wel van de andere aanpak in ‘De Sims: Middeleeuwen’. Het is niet het simulatiespel zoals we dat kennen uit ‘De Sims 3’, maar eerder een avonturenspel met een Simsaus overgoten. Soms iets te eenvoudig voor een doorwinterde gamer, maar wel bijzonder leuk.

| Cutting Edge: Sims: Middeleeuwen – Premature Verlichting?

4 gedachtes over “Cutting Edge over De Sims Middeleeuwen”

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>