Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims Middeleeuwen Reviews

Gamez review van De Sims Middeleeuwen

Gamez heeft een review online gezet van De Sims Middeleeuwen en geeft het spel een 7,6.

De Sims Middeleeuwen is een goed doordachte game die probeert de stoffigheid van het klassieke Sims-genre af te blazen. Met tien nieuwe personages met elk unieke eigenschappen, een vette setting en grappige gebeurtenissen lukt dat zeker, maar tot een bepaalde hoogte. Hoewel deze nieuwe gameplay veel meer richting geeft, moet je daar wel van houden.

Het ouderwetse zorgen voor je sims door op hun behoeftes te letten en ze naar hun werk te sturen is er nauwelijks meer bij en ook nieuwe huizen bouwen heeft plaats moeten maken voor pre-made kastelen en kloosters. Toch zal de Sims Middeleeuwen met een flinke dosis humor, veel vernieuwende spelmogelijkheden en een hele hoop kostuums de meeste fans van het genre zeker lang zoet houden. Lang leve de koning!

| Gamez: De Sims Middeleeuwen |

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>