Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Levensweg

De Sims 3 Levensweg – Nederlandse aankondigings trailer

Alle informatie, screens & artworks en video’s vind je verder op onze De Sims 3 Levensweg informatie pagina en natuurlijk op ons De Sims 3 Levensweg forum.

46 gedachtes over “De Sims 3 Levensweg – Nederlandse aankondigings trailer”

   1. Erik

    Ik ben vooral een bouwer in De sims 3, en op basis van de info die we tot nu toe hebben, is het enige nieuwe ding op het gebied van de bouwen de wenteltrap. 😉 En als ik de leefmodus in ga, dan speel ik vrijwel nooit met families. Ik denk dat deze uitbreiding gewoon niks voor mij is. Misschien wel handig, want ik moet nodig besparen op mijn uitgaven 😀

 1. Mikese

  Beetje slappe hap. Wel allemaal leuke dingen die je kunt doen zo te zien, maar het heeft niets speciaals, geen seizoenen of huisdieren. Dus ik vind het gewoon weer een beetje een zakkenrolactie van EA.

 2. Lisa

  LOVE IT
  tis egt raar om te zien dat ze weer op dat bankje zitten als ouderen en dan al die beelden van vroeger… :’-)
  prachtig ik ga m égt kopen! en NIKS slappe hap! 😛
  dit wordt DE uitbreiding ;P (voor mij iniedergeval <33)

 3. cindy

  ow gaaf
  ik vind hem wel toppie al die nieuwe dingen
  die zandbak met zandkasteel maken
  die wipdingen44en ik denk dat er wel seizoenen inzitten
  kijk maar goed bloemen die groeien en gesproeit moeten qorden
  bladeren die weg waaien
  iedereen in de zwembroek

  ik denk dat ze er ons toch mee gaan verrassen

  fingers crossed

 4. SunShineMimi

  Jeeeh ben superblij dat je eindelijk die buggy’s kan gebruiken.. supervet!!.. Enne die trailer doet me heel erg denken aan, studentenleven..:P het is gewoon echt levensweg:P Slaapfeestjes geven, uitgaan, slagen vool school.. en nog veel meer:S:S superduper veel zin in.. KAN NIET WACHTEN!!:D:D LEUK LEUK LEUK!!

 5. marlinde

  Mij lijkt het een betere uitbreding dan wereldavonturen en na Middernacht. Sowieso beter dan buitenleven 😛 De dingen ( meubelen/ haar) zijjn wel cool, maar wat het hoofdpunt is Uitgaan/ Op vakantie. En dat doe ik niet vaak met mijn simmies. En het zijn wel altijd echte families waar ik mee speel 🙂

 6. simsmodel

  Ik denk dat ik een teken heb opgevangen van weersomstandigheden. In het midden zie je bladeren waaien in een sketch. Wellicht een teken voor weersomstandigheden? Ze laten het inderdaad nog niet zien, maar dat betekent niet dat het er niet in zal zitten? Het is tenslotte ook maar een wilde gok, aangezien het team volmodig ‘ja’ zei op weersomstandigheden in een volgend uitbreidingspakket!

   1. cindy

    ik zie ook sneeuw
    het gedeelte dat ze met de kinderwagen lopen en daarvoor lijkt het net of het gras met sneeuw bedekt is en een paar sprieten gras er nog tussen uit steken

    ik ga steeds meer het gevoel krijgen dat et echt weer in zit

 7. redhead0966

  Die met de peuters erin zijn volgens mij wandel wagens en als je op 0:50 kijkt zie je een buggy buiten voor de deur staan ik denk dat die buggy wel deco kan zijn maar die met de peuters voor gebruik. En ik vind het ook tof dat er een wip en van die wipbeestjes voor peuters komt.

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>