Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims Middeleeuwen Reviews

XGN geeft De Sims Middeleeuwen een 8

We zijn blij om te zien dat De Sims Middeleeuwen niet de zoveelste Sims game is geworden. De vele missies zullen je een flinke tijd zoet houden en de vele helden die je mag besturen zullen voor de nodige variatie zorgen. Ook de typische humor, die we zo gewoon zijn van De Sims, duikt weer op en zorgt samen met alle knappe animaties en sfeervolle objecten ervoor dat dit een erg geslaagde parodie is geworden op het leven tijdens de Middeleeuwen. Het is echter wel onbegrijpelijk dat je niet je eigen kastelen kunt ontwerpen. Ook de beperkte camera zal je niet erg vrolijk maken. Toch mag dit de pret niet drukken. De Sims Middeleeuwen brengt de vernieuwing die de franchise meer dan nodig had.

| XGN: De Sims Middeleeuwen recensie |

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>