Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Levensweg

Nog meer details over tieners in De Sims 3 Levensweg – nieuwe screens

Naast een artikel vandaag over tieners op Gamespot is de Engelstalige Ironhammer nu ook gekomen met een artikel over tieners in De Sims 3 Levensweg en ook daar zijn nieuwe screens bij. Het artikel heeft een hele lijst met allerlei nieuwe mogelijkheden die straks in spel zitten.

De lijst bestaat uit verschillende delen: Pranks and Booby Traps, Punishment, Rebellious Trait, Mood Swings, Teen Parties en After School Activities and School Dances.

| Ironhammers: Pranks, Punishment and Parties: Meet The Sims 3 Generations Teenagers |

10 gedachtes over “Nog meer details over tieners in De Sims 3 Levensweg – nieuwe screens”

 1. Bartskinu

  Ik hoop echt dat deze uitbreiding me weer aan het spelen maakt! Ik moet zeggen, De Sims 3 had me behoorlijk teleurgesteld met het aantal interacties en met wat je kan doen met Sims in families. Dus hoop dat dit een goede aanvulling is!

  1. hiki

   Games van EA komen in de Benelux altijd op een donderdag uit. 2 juni zou dus de release moeten zijn maar dan is het Hemelvaartsdag, vandaar dat het nu vrijdag 3 juni is voor De Sims 3 Levensweg.

   🙂

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>