Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Levensweg

Puberperikelen bij De Sims 3 Levensweg

Onder deze titel heeft Het Laatste Nieuws een artikel online gezet over tieners in De Sims 3 Levensweg. Het is een deel van de informatie (en screens) die vanochtend al door Gamespot en Ironhammers was gemeld.

Bestraffing
Straffen kunnen allerlei vormen aannemen. Je Sim kan in de hoek worden gezet of de toegang worden ontzegd tot bepaalde voorwerpen (zoals videogames). Natuurlijk kan je de straffen negeren en toch achter de rug van volwassen doorsluipen. In de ergste gevallen krijgen Sims huisarrest. Ook dan kunnen dappere Sims de straf weer negeren om één van de vele gemoedstoestanden te krijgen. Wie berouw heeft kan om vergeving smeken door huishoudelijke karweitjes op te knappen.

| HLN: Puberperikelen bij de Sims: de eerste beelden |

11 gedachtes over “Puberperikelen bij De Sims 3 Levensweg”

 1. yanyo111

  ik vond het wel grappig gamespt dat klinkt als eten XD maare veel nieuw nieuws zit er niet tussen he??? behalve dat van straffen dat wist ik nog niet zo maar nu wel 🙂

  1. yannick

   Ik heb eigenlijk niks met die denkbeeldige vriend, het zou leuker geweest zijn, dat het een monster of een ridder kon zijn, net zo als je spokenjager bent, dat zie je ook echt ridderspoken enz.

 2. Cassandra

  Aaaaahhhaah Eindeliyk je kan huisarestgeveenn!! Joeeehhh…Zooo veel nieuwe ding is gwn Te gaaaaff,dat vind iedereen toogg,zkrr welll!!En die kinderwagensss nog gaverr,oooojaah en de Schoolreisjess,Kostschool,Slachen op sschooll,En de wipwap enzoooo!!Denkbeeldigevriend en dat loopje zooo cuteee!!Grappenn!!

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>