Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Beestenbende

Interessant nieuws op The Sims 3 (UK) Facebook over 4 uur

Craig Ting, een Community Manager van EA UK, heeft net op zijn eigen Twitter gemeld dat over vier uur vanaf nu interessant nieuws op de Facebook van The Sims 3 UK verschijnt. Er wordt geen duidelijkheid gegeven om wat het precies gaat, maar wij hebben sterk het vermoeden dat, rond 14.00 uur dus, er een uitbreiding wordt aangekondigd met als thema ‘Huisdieren’.

Dat de volgende uitbreiding het thema ‘Huisdieren’ krijgt is vrijwel zeker, aangezien er laatst ook alweer een artikel gelekt is. En op de beruchte Bart Smit release lijst stond Sims 3 Pets ook onlangs al. En een hele tijd daarvoor is er al een trailer gelekt van de uitbreiding ‘Huisdieren’.

De vermoedens over een aankondiging hebben wij óók omdat wij enkele dagen geleden van een serieuze bron, die wij overigens niet mogen melden, gehoord hebben dat er vandaag mogelijk een officiële aankondiging gedaan zou worden met screens erbij.

We moeten nog even wachten tot het 14.00 uur is, maar dan zullen we zien of het nieuws wel of niet over een nieuwe uitbreiding gaat. We houden jullie op de hoogte!

Bron: EA_Shouren

46 gedachtes over “Interessant nieuws op The Sims 3 (UK) Facebook over 4 uur”

 1. Hikari-desu

  Huisdieren was al algemeen bekend dat het zou komen, dus nwaarschijnlijk kondigen ze het eerder aan omdat er al aardig wat veel mensen vanaf weten? (Als ze het gaan aankondigen dan)

  iig, ik hoop dat ze wat geleerd hebben van die domper van een paar maanden geleden, met die “BIG SURPRISE” ofzo. ;p

 2. Erik

  Aankondiging van huisdieren zou wel vroeg zijn, maar door de E3 beurs wel logisch zijn. Misschien zeggen ze nog wel iets over het nieuwe accessoirespakket, dat volgens de bart smit lijst eind juli moet verschijnen.

 3. hiki

  Een aantal fansites op Twitter, waaronder de Duitse Simfans die erg goede contacten heeft met EA DE, hebben het nu over erg groot nieuws waar alle fans happy van zullen worden.

  Nou …. huisdieren dus!

 4. Cindy

  hiki het kunnen 3 dingen zijn
  die accesoires pakket die eerste uitbreiding voor middeleeuwen of de sims pets??????

  die accoisares lijkt me logisch want die komt over een maand al uit

 5. Sabrina

  Er zo weer een stuff pack komen heb ik gehoord, town stuff. Van curtisparadise op youtube. Waarschijnelijk kan het ook dat zijn, want de huisdieren zijn we al van bekent. : D

 6. wimhuiskamp

  Pets met weersomstandigheden gecombineerd 😀

  Of ze maken de hele store gratis. Daarom hebben ze gisteren nog even ieder uur een nieuwe set in de aanbieding gegooid.

  Dat zijn maar zo de dingen, die bij mij opkomen.

 7. Bakie

  Nog 10 minuten en dan weten we het! Misschien wordt het volgende accesoires pakket wel iets wat iedereen MOET hebben 😛 Tot nu toe hoefde ik ze niet. Maar aankondiging van Huisdieren met nieuew screens (Dus geen screens uit de uitgelekte trailer) zit ik het meest op te wachten 🙂

 8. arnoud

  eerste info pets hebben ook een carakter net als sims hier komen er een paar : loyal, fun, like to swim ,play full, advetirous, stupid, agresief, inpendent, patient, vrandly en vocal

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>