Interessant nieuws op The Sims 3 (UK) Facebook over 4 uur

Craig Ting, een Community Manager van EA UK, heeft net op zijn eigen Twitter gemeld dat over vier uur vanaf nu interessant nieuws op de Facebook van The Sims 3 UK verschijnt. Er wordt geen duidelijkheid gegeven om wat het precies gaat, maar wij hebben sterk het vermoeden dat, rond 14.00 uur dus, er een uitbreiding wordt aangekondigd met als thema ‘Huisdieren’.

Dat de volgende uitbreiding het thema ‘Huisdieren’ krijgt is vrijwel zeker, aangezien er laatst ook alweer een artikel gelekt is. En op de beruchte Bart Smit release lijst stond Sims 3 Pets ook onlangs al. En een hele tijd daarvoor is er al een trailer gelekt van de uitbreiding ‘Huisdieren’.

De vermoedens over een aankondiging hebben wij óók omdat wij enkele dagen geleden van een serieuze bron, die wij overigens niet mogen melden, gehoord hebben dat er vandaag mogelijk een officiële aankondiging gedaan zou worden met screens erbij.

We moeten nog even wachten tot het 14.00 uur is, maar dan zullen we zien of het nieuws wel of niet over een nieuwe uitbreiding gaat. We houden jullie op de hoogte!

Bron: EA_Shouren

Door I_mJimmy

Hoihoi! Ik ben Jimmy, vind het leuk om te Simmen e.d. Ook houd ik van tekenen en grafisch ontwerpen.

46 reacties

  1. Het is niet de lijst van Bart Smit die we offline moesten halen of een nieuwe BS lijst: een heel andere en erg recente bron is het.

 1. Maar is het niet raar dat ze het 5 (!) maanden van tevoren aankondigen? dan kan echt niemand wachten! of ze konden het gewoon niet verborgen houden ofzo…

  1. Het spel zal waarschijnlijk ook voor Consoles aangekondigd worden dus misschien moet er veel aandacht aan worden besteed?

 2. Huisdieren was al algemeen bekend dat het zou komen, dus nwaarschijnlijk kondigen ze het eerder aan omdat er al aardig wat veel mensen vanaf weten? (Als ze het gaan aankondigen dan)

  iig, ik hoop dat ze wat geleerd hebben van die domper van een paar maanden geleden, met die “BIG SURPRISE” ofzo. ;p

 3. Aankondiging van huisdieren zou wel vroeg zijn, maar door de E3 beurs wel logisch zijn. Misschien zeggen ze nog wel iets over het nieuwe accessoirespakket, dat volgens de bart smit lijst eind juli moet verschijnen.

 4. ja precies simsbear
  maar over bijna 2 uurtjes zullen we het weten
  helaas ben ik dan weer aan het werk maar hou het wel in de gaten zodra ik ff via mn mobiel kan gluren
  hahahaha

 5. Een aantal fansites op Twitter, waaronder de Duitse Simfans die erg goede contacten heeft met EA DE, hebben het nu over erg groot nieuws waar alle fans happy van zullen worden.

  Nou …. huisdieren dus!

 6. hiki het kunnen 3 dingen zijn
  die accesoires pakket die eerste uitbreiding voor middeleeuwen of de sims pets??????

  die accoisares lijkt me logisch want die komt over een maand al uit

 7. Ze delen aan iedere simfan een paar mi,ljoen eruo uit XD
  Sorry, mijn fantasie draait een beetje door XD
  Maar ik denk dat iedere simfan daar wel blij mee zou zijn 😛

 8. Er zo weer een stuff pack komen heb ik gehoord, town stuff. Van curtisparadise op youtube. Waarschijnelijk kan het ook dat zijn, want de huisdieren zijn we al van bekent. : D

 9. Pets met weersomstandigheden gecombineerd 😀

  Of ze maken de hele store gratis. Daarom hebben ze gisteren nog even ieder uur een nieuwe set in de aanbieding gegooid.

  Dat zijn maar zo de dingen, die bij mij opkomen.

 10. Nog 10 minuten en dan weten we het! Misschien wordt het volgende accesoires pakket wel iets wat iedereen MOET hebben 😛 Tot nu toe hoefde ik ze niet. Maar aankondiging van Huisdieren met nieuew screens (Dus geen screens uit de uitgelekte trailer) zit ik het meest op te wachten 🙂

 11. eerste info pets hebben ook een carakter net als sims hier komen er een paar : loyal, fun, like to swim ,play full, advetirous, stupid, agresief, inpendent, patient, vrandly en vocal

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *