Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Beestenbende

Persbericht: EA laat de honden los in De Sims 3 Beestenbende

EA LAAT DE HONDEN LOS IN DE SIMS™ 3 BEESTENBENDE

De Sims brengt voor het eerst volledig bestuurbare huisdieren naar consoles, portable computers en PC/Mac

SCHIPHOL-RIJK, 3 juni 2011 – De trouwe makker van de mens wordt nu ook het beste maatje van je Sims. Het EA Play Label van Electronic Arts Inc. (NASDAQ: ERTS) kondigt vandaag aan dat De Sims™ 3 Beestenbende de nieuwste titel wordt van de beroemde studio die De Sims 3 heeft ontwikkeld. Het zal een op zichzelf staande game worden voor het Xbox 360® videogame and entertainment systeem, het PlayStation®3 computer entertainment systeem, de Nintendo 3DS™. De game zal als Uitbreidingspakket* uitkomen voor PC- en Mac-computersystemen. De Sims 3 Beestenbende laat spelers nu ook huisdieren creëren en besturen en met het leven spelen zoals nooit tevoren. Ontwerpers kunnen hun huisdier volledig aanpassen en op het baasje laten lijken, strebers kunnen zoveel mogelijk ‘levenslange beloningen’ proberen te verdienen, experimentele spelers kunnen een hoop chaos aanrichten in de levens van hun Sims en de verhalenverteller kan de mooiste momenten creëren en delen met vrienden.

We wilden De Sims 3 Beestenbende als ervaring uniek maken voor de spelers op de verschillende computersystemen,” aldus Scott Evans, overkoepelend manager van The SimsStudio bij EA. “Spelers kunnen hun huisdieren besturen op hun favoriete systeem en het leven vanuit hun eigen perspectief beleven. Deze benadering is nieuw binnen de gamereeks.”

Als een op zichzelf staande game voegt De Sims 3 Beestenbende voor Xbox 360 en PlayStation 3 veel nieuwe leuke elementen en geluk toe aan het leven van je Sims, omdat spelers katten en honden kunnen adopteren. Spelers kunnen hun huisdieren direct besturen en hun Sims helpen om alle mysteriën in de stad op te lossen; een uniek onderdeel dat goed aansluit met de traditionele gameplay op de consoles.  Het is voor het eerst in de Sims geschiedenis op de Xbox 360 exclusief mogelijk om via Kinect™  de Sims en hun huisdieren te besturen door middel van stemcommando’s, bijvoorbeeld door te zeggen dat hun Sim romantisch moet zijn of hun hond moet voeden.

De Sims 3 Beestenbende voor 3DS laat alle huisdieren in 3D uit. De game maakt gebruik van de ingebouwde stappenteller, die de echte bewegingen van de speler bijhoudt. Spelers kunnen door veel te lopen Karmapunten verdienen, waarmee ze een hoop chaos aan kunnen richten, of juist meer welvaart voor hun Sims kunnen kopen. Spelers kunnen met behulp van de Nintendo 3DS StreetPass huisdieren cadeau doen aan andere spelers met De Sims 3 Beestenbende in bezit, die op dat moment in de buurt zijn.

Het Uitbreidingspakket De Sims 3 Beestenbende is het nieuwste deel in de reeks Uitbreidingspakketten voor de populaire game De Sims 3 uit 2009.** Met dit Uitbreidingspakket voor PC/Mac kunnen spelers het leven van hun Sims nog leuker maken, door hen huisdieren te geven. Het is nu zelfs mogelijk om paarden te adopteren. Spelers kunnen de paarden ook gebruiken als vervoersmiddel, om van de ene naar de andere locatie te rijden. Het is ook mogelijk om paarden te verzorgen en te trainen met verschillende activiteiten, zoals het over obstakels heen springen. Ook kunnen spelers nieuwe gebieden in de stad verkennen, zoals het hondenpark, het kattenoerwoud of zelfs een manege, waar ze met andere Sims kunnen kletsen of hun huisdieren eens lekker los kunnen laten gaan.

Of spelers nou het liefst huizen bouwen, verhalen vertellen of kattenkwaad uithalen; met De Sims 3 Beestenbende kan iedereen op zijn of haar eigen manier spelen. De Sims 3 Beestenbende voor de Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo 3DS en Windows PC/Mac wordt ontwikkeld door The Sims Studio. De game is nog niet beoordeeld door de ESRB. Bezoekwww.desims3.nl of .be voor meer informatie over De Sims 3 Beestenbende. Bezoek www.info.ea.com om materiaal te downloaden. Bekijk de eerste trailer van De Sims 3 Beestenbende via:

http://www.ea.com/nl/videos/8848069455550310VgnVCM1000001065140aRCRD

*Je hebt De Sims 3 voor PC/MAC nodig om te spelen.

** In Noord-Amerika en Europa volgens gegevens van NPD, Chart-track Verenigd Koninkrijk, Gfk Frankrijk, Gfk Spanje, Gfk-MCC Duitsland en de interne benadering van EA.

Over De Sims

In februari 2010 werd de 10e verjaardag van de De Sims™-gamereeks gevierd, de game waarin spelers virtuele levens kunnen simuleren op een computer. Sinds de lancering in februari 2000 zijn er meer dan 125 miljoen exemplaren verkocht. De Sims is in 22 talen vertaald en verkrijgbaar in 60 verschillende landen. De reeks werd in korte tijd over de hele wereld populair en groeide zelfs uit tot een cultureel fenomeen. Sinds de lancering in juni 2009, zijn er wereldwijd van De Sims 3 meer dan 10 miljoen exemplaren verkocht tot nu toe, op verschillende platformen. Daarmee is dit de best verkochte PC-game van 2009 in Noord-Amerika en Europa. Dat er veel fans zijn, valt af te leiden uit de 250 miljoen downloads van materiaal dat door spelers gecreëerd is, zoals Sims, huizen, verhalen en meer. De communitysite van De Sims 3www.desims3.nl en .be, verwelkomt maandelijks tot wel zeven miljoen unieke bezoekers. Iedere minuut wordt er 240 maal materiaal gedownload en tot op heden zijn er 3,5 miljoen uploads uitgevoerd, waaronder 11 films per uur.  Het YouTube-kanaal van De Sims 3 staat in de top 10 van meest bekeken gesponsorde kanalen aller tijden. In totaal zijn de filmpjes die hier op staan al meer dan 45 miljoen keer bekeken. De Sims 3 geeft spelers de mogelijkheid om op geheel eigen wijze te spelen; f spelers nou huizen bouwen, liever mooie momenten creëren als verhalenverteller, graag experimenteren of levenswensen uit laten komen. Bezoek de officiële website van De Sims 3 om te zien wat de spelers allemaal gecreëerd hebben op www.desims3.nl of .be of neem een kijkje op het officiële YouTube-kanaal van De Sims op https://www.youtube.com/user/TheSims.De Sims 3 is ook verkrijgbaar voor PC, Mac, iPhone®, iPod touch® ,mobiele apparaten, het PlayStation®3 computer entertainment systeem, het Xbox 360® videogame and entertainment system, de Nintendo DS™, Wii™ en Nintendo 3DS.Meld je aan bij de communities van De Sims 3 op Facebook of Twitter via www.facebook.com/thesims3 enwww.twitter.com/thesims3.http://www.twitter.com/thesims3

Over Electronic Arts

Electronic Arts Inc. (NASDAQ: ERTS), dat haar hoofdkantoor in Redwood City in Californië heeft, is een van de grootste ontwikkelaars en uitgevers ter wereld op het gebied van interactieve entertainmentsoftware. De games van het bedrijf worden zowel aangeboden als fysieke producten als online diensten, die via op het internet aangesloten (spel)computers, mobiele telefoons en draagbare apparaten te gebruiken zijn. EA heeft meer dan 100 miljoen geregistreerde spelers en is actief in 75 landen.

In het boekjaar 2011 registreerde EA 3,6 miljard dollar aan opbrengsten. Het hoofdkantoor van EA ligt in Redwood City, Californië. Het bedrijf wordt geprezen om succesvolle titels als De Sims™, Madden NFL,FIFA SoccerNeed for Speed™, Battlefield, en Mass Effect™. Kijk voor meer informatie over EA op www.electronicarts.nl of .be.

The Sims and Need for Speed are trademarks of Electronic Arts Inc. Mass Effect are a trademark of EA International (Studio and Publishing) Ltd. John Madden, NFL and FIFA are the property of their respective owners and used with permission.

8 gedachtes over “Persbericht: EA laat de honden los in De Sims 3 Beestenbende”

  1. Lisa

    T is natuurlijk wel een beetje logisch dat ze het nu aankondigen. Vandaag zou de niet vervroegde uitgave van Levensweg zijn toch? Ben er iig heel erg blij mee, ik weet wat ik voor de feestdagen vragen ga 😀

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>