Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Levensweg en De Sims 3 Reviews

De Sims 3 Levensweg review op Simlicious

De game is zeker een verbetering voor het leven van je sims, ben je meer van het bouwen in de game dan is deze uitbreiding misschien niks voor jou. Hou je van het leven in de Sims dan is deze uitbreiding zeker een aanrader omdat het gewoon veel meer leuke en nieuwe dingen toevoegt. Sommige dingen zijn wel erg irritant zoals de vele herinnering die je krijgt op de onnodigst momenten zoals bij het kopen van een boek in de boekwinkel. Hoewel ik de uitbreiding eerst helemaal niks vond geeft ik het nu dan toch een 7,5 mede omdat er toch wel maar een beperkt aantal objecten in het spel aanwezig is.

| Simlicious: Review De Sims 3 Levensweg |

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>