Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 PC

Sims 3 Machinima: ‘Where Is My Mind’ van MirusDark

Wil je meer machinima’s kijken? Gebruik dan onze Machinima Tag.

7 gedachtes over “Sims 3 Machinima: ‘Where Is My Mind’ van MirusDark”

  1. MirusDark

    Hi! Ik ben de maker van deze video. Ik kom uit Rusland, zo erg voor mijn slechte Nederlands. Bedankt voor uw feedback. Poses Ik heb zelf gedaan, met name voor video. En ik ben niet lezingen hen overal, dus niet op zoek naar hen. 🙂

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>