Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Beestenbende

De Sims 3 Beestenbende komt een week eerder: 20 oktober 2011

EA heeft officieel bekend gemaakt dat De Sims 3 Beestenbende in Noord-Amerika op 18 Oktober 2011 uitkomt, en in Europa 20/21 oktober 2011. Dat betekent dus dat we allemaal een week eerder kunnen genieten van het maken van huisdieren voor onze Sims: namelijk op donderdag 20 oktober 2011!

Break out the leashes because The Sims 3 Pets has been given a release date! Set to come out October 18th in North American and October 20-21st in Europe, you’ll finally get to create your favorite animals for your Sims to adore.

| EA: Sims 3 Pets release date announced |

53 gedachtes over “De Sims 3 Beestenbende komt een week eerder: 20 oktober 2011”

 1. beauvb

  volgens mij komt er wel een nieuwe stad want ik heb de stad riverieuw bekeken en die is anders want dat plaatje waar de paarde rijden in ondergaande zon dat stuk kan je niet terur vinden want iverview is iets platter

  dus er komt ook een andere stad jheeeeeee

  1. hiki

   De Sims 3 Beestenbende trailer was gemaakt in een aangepaste versie van Riverview maar voor De Sims 3 Beestenbende komt een hele nieuwe buurt waar we nog niks van gezien hebben.

   πŸ™‚

 2. Giovanni

  Hiki de release teller op de home pagina klopt nog niet
  met de teller van de sims 3 beestenbende pagina
  omdat de teller op de home pagina geeft 104 dagen aan
  en de teller op de sims 3 BeestenBende pagina geeft 97 dagen aan.

  1. hiki

   Dat zit er wel in ja. Ik hoop op een mooi stadje met er om heen veel platteland. Dan kan je Sim kiezen waar hij gaat wonen: echt in het stadje of echt buiten voor de rust, paarden en dieren en tuinieren enzo.

   Hopelijk wordt het wel een goede buurt want de laatste buurten waren een beetje snel gemaakt en die moest je zelf nog aanpassen.

 3. cee

  ik ben zeer benieuwd wat wij uiteindelijk in de winkel gaan kopen. ik heb inmiddels zoveel erover gelezen…
  kan iemand mij misschien uit leggen wat ‘agtich’ betekend? is dat duits ofzo?

   1. cee

    dat geloof ik graag, EA probeerd je toch al zoveel mogelijk uit te knijpen.Wij hebben hier in de stad een game winkel die de uitbreidingen doorgaans voor rond de 30 euro verkoopt. en dat vind in tenminste een schappelijke prijs. πŸ˜‰

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>