Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Beestenbende

Artwork De Sims 3 Beestenbende – preorder Limited Edition

Bij de aankondiging van de officiële release datum voor De Sims 3 Beestenbende is op de Amerikaanse Origin store (voorheen de EA Store) ook dit artwork online gekomen voor de Limited Edition van de PC en de consoles versies.

We weten dat er veel vragen zijn over deze De Sims 3 Beestenbende Limited Edition maar het is vakantie tijd, ook bij EA Benelux, en volgende week hopen we meer details te horen over deze Limited Edition.

En dan met name over of deze Limited Edtion ook gewoon in de winkels te koop zal zijn in Nederland en België, wat er precies bij zit aan extra’s, en of die extra’s verschillen tussen de PC en de consoles versie.

We houden jullie in ieder geval op de hoogte.

26 gedachtes over “Artwork De Sims 3 Beestenbende – preorder Limited Edition”

  1. michelle

    Maar is die bij Freerecordshop ook de limited edition? want er staat: ‘Exclusief materiaal in de Limited Edition! Alleen in de speciale uitgave van De Sims 3 Beestenbende vind je een dierenwinkel gevuld met unieke voorwerpen’
    Maar er staat niet dat het ook de limited edition is .. 🙁

  2. Roan

    Om je spel te downloaden moet je het programma bezitten deze kan je nadat je betaalt hebt downloaden.

    Je maakt dan een account aan als je het programma hebt en dan onder mijn games kan je het spel downloaden als het spel uitgebracht is

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>