Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Beestenbende

EA Benelux over beschikbaarheid De Sims 3 Beestenbende Limited Edition

Om alle geruchten de wereld uit te helpen wil ik hierbij graag bevestigen dat de Limited Edition van De Sims 3 Beestenbende in Nederland beschikbaar zal komen bij (naar alle waarschijnlijkheid) alle bekende winkelketens.

De winkels zullen dit binnenkort ook op hun websites plaatsen, dit is iets waar nu aan gewerkt wordt, vandaar ook deze vertraging in communicatie. In België zal de Limited Edition niet verkrijgbaar zijn. De Limited Edition is ook via Origin verkrijgbaar voor beide landen.

De Limited Edition voor de PC bevat een exclusieve dierenwinkel die niet in de normale versie zit. De Limited Edition voor de console bevat 10 exclusieve rassen.

Anita – Community Manager EA Benelux

22 gedachtes over “EA Benelux over beschikbaarheid De Sims 3 Beestenbende Limited Edition”

   1. Anita

    Naar alle waarschijnlijkheid slaat op het stukje “beschikbaar bij alle winkel ketens”. Maar verwacht sowieso dat hij bij de grootste en bekendste winkels verkrijgbaar zal zijn.

    Dat de Limited Edition verkocht gaat worden in Nederland dat willen wij in ieder geval hebben bevestigd.

    Anita
    -EA

 1. Hikari-desu

  Geweldig dat hij toch nog in de winkels komt, al vind ik het wel stom dat het dan weer niet in Belgie is. >.<
  Maar als de Limited Edition ook in de winkel verkrijgbaar zal zijn, is er dan een "Limiet" ofzo dat hij beschikbaar zal zijn? Ik neem aan dat het niet voor niks Limited Edition heet…

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>