Azure Bowie over Hidden Springs voor De Sims 3

Sims 3 Assistent Producer Azure Bowie heeft aan Every Body Plays een interview gegeven over de nieuwe buurt voor De Sims 3 die deze maand in de Sims 3 Store te koop zal zijn: Hidden Springs.

Het interview is in het Engels en dat gaan we dit keer niet zelf vertalen: morgen krijgen we de Nederlandse versie van EA Benelux dus nog even geduld.

What’s your favorite place to explore in Hidden Springs?
One of my favorite places to explore in Hidden Springs is the hidden garden located deep in the woods. It’s the perfect place to find rare seeds and gems. It’s also great for a picnic! Some other places my Sims spend a lot of time in are the Crystal Solarium Pool and the Redwood Heights Luxury Lodge. Both of those places are great for meeting new Sims and schmoozing with the local elite.

Will there be Sims to meet and possibly marry? Who are they?
There are tons of new families to play as or meet in Hidden Springs! I love the Vanderburg family. They’re famous royals who’ve lived in Hidden Springs for quite a while. The Father is nice enough but the Mother is obsessed with seeing her children married off. She drives her kids so crazy that the Princess has run off to live in the woods and pursue her dream of writing novels. That family is so much fun to play. I also enjoy playing as the Shue family. Granny Shue is a native of Hidden Springs who never had any children of her own so she’s adopted some local children who were in need of a home. They live in a small cottage in the woods and they don’t have much but they’re happy because they have each other.

| The Sims 3: Hidden Springs Q&A |

4 reacties

  1. Ik heb via google vertalen gelezen xD. Ik heb een vraag aan Jimmy en Hiki: Kunnen jullie misschien het nieuws van The sism online gaan bijhouden, want die komt weer online namelijk, en het is altijd leuk om het nieuws er van te zien 🙂

  2. The fountain of youth XD
    Hadden ze niet een naam kunnen bedenken die nog niet in gebruik was? :p
    maar het ziet er allemaal wel heel mooi uit hoor!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *