Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 PC

EA Benelux over de nieuwe buurt voor De Sims 3: Hidden Springs

ONTRAFEL EEN NIEUW MYSTERIE IN DE NIEUWE DOWNLOADBARE WERELD VAN DE SIMS 3 HIDDEN SPRINGS

Exclusieve wereld voor De Sims 3 op PC/MAC digitaal te downloaden vanaf 25 augustus

Met De Sims 3 Hidden Springs blijf je voor altijd jong. Ontdek een nieuwe wereld die vanaf deze herfst digitaal gedownload kan worden met behulp van SimPoints via De Sims 3 Store. Met gloednieuwe locaties, voorwerpen, Sims en een klein beetje magie nodigt De Sims 3 Hidden Springs spelers uit om de geheimen van de nieuwe wereld aan het licht te brengen.

Je Sims kunnen wat tijd doorbrengen aan het water, helemaal tot rust komen in een luxe kuuroord of skilounge, lekker naar het bos gaan en eeuwenoude mysteriën ontrafelen in het Museum der Magie en Bovennatuurlijke Zaken. Voor al deze activiteiten hoeven ze Hidden Springs niet eens te verlaten. Als jij nieuwe Sims wilt ontmoeten, moet je naar de Redwood Heights Luxe Lodge komen en daar gezellig kletsen met de sociale elite. Laat je Sims tot rust komen en hun innerlijke balans vinden in het verfrissende water van de heilzame kristalheldere bronnen. Nadat je Sims weer helemaal opgeladen zijn door het helende water, kunnen ze lekker wegzwijmelen in het Sprookjespark. Ook kun je je Sims meenemen naar Kuuroord het Zilvergoud, waar ze flink in de watten zullen worden gelegd. Naast deze leuke nieuwe locaties en activiteiten, ligt er ook een groot mysterie verborgen in de magische omgeving van Hidden Springs. Houd www.DeSims3.nl in de gaten voor meer weetjes en beelden van Hidden Springs!

Anita – Community Manager EA Benelux

4 gedachtes over “EA Benelux over de nieuwe buurt voor De Sims 3: Hidden Springs”

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>