Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Bovennatuurlijk

De Sims 3 Bovennatuurlijk: ontwikkelaarsblog

De officiële De Sims 3 site heeft de vertaling online gezet van een ontwikkelaarsblog.

Ontwikkelaarsblog: De Sims 3 Bovennatuurlijk – ‘Nu verkrijgbaar!’

Hallo allemaal,

Het zijn spannende tijden bij Maxis! De Sims 3 Bovennatuurlijk is eindelijk verkrijgbaar en we zijn superbenieuwd naar alle nieuwe avonturen die jullie zullen beleven met jullie Sims in Moonlight Falls. Ik wilde nog een laatste blog schrijven om iedereen te bedanken voor al jullie vragen, de discussies in de forums en jullie deelname aan onze evenementen en demo’s. En bovendien wilde ik nog twee onaangekondigde geheimen met jullie delen.

De afgelopen maanden hebben jullie onze producenten en ontwerpers op allerlei manieren voorbij zien komen: via blogs, op de forums, via live uitzendingen en nog veel meer. We wilden echt zo veel mogelijk nieuwe gameplay kenmerken van De Sims 3 Bovennatuurlijk met jullie delen en laten zien dat deze uitbreiding totaal anders is dan alles wat we ooit voor De Sims 3 hebben uitgebracht. We hebben de afgelopen maanden al heel veel laten zien, maar ik heb nog twee verrassingen voor jullie:

  • Er zijn meerdere manieren om een Sim te laten ‘kwaken’. Een van de interessantere magische manieren om een Sim te beheksen, is de ‘paddenvloek’. Hiermee kun je een Sim tijdelijk in een pad veranderen. De desbetreffende Sim krijgt een paddenkop en grote kraalogen waarmee hij constant op zoek is naar eten. Plotseling zien de vliegen op de vuilnisbak en dat bedorven eten er erg smakelijk uit voor Sims die met deze vloek zijn vervloekt. Natuurlijk kan je Sim die in een pad is veranderd een andere Sim om een kus vragen om de vloek ongedaan te maken, maar pas op: dit werkt niet altijd. Als de omstandigheden niet helemaal goed zijn, kan zo’n kus verschrikkelijke gevolgen hebben.
  • Verder bevat De Sims 3 Bovennatuurlijk een nieuwe dans, de ‘Smist’. Als je de clip Thriller wel eens hebt gezien, dan weet je ongeveer wat je kunt verwachten. Deze snelle dans is heel erg populair in Moonlight Falls. Wees dan ook niet verrast als je ineens een groep zombies en weerwolven bij volle maan de Smist ziet dansen. En als je De Sims 2 hebt gespeeld, dan komen deze dansmoves je misschien wel bekend voor.

Nog één ding voordat ik er een einde aan brei: ik was vroeger een groot fan van horrorfilms, horrorprogramma’s en mythische wezens. Onderzoek doen naar klassieke en moderne varianten op bovennatuurlijke thema’s voor De Sims 3 was dan ook een droom die uitkwam. Hoe vaak heb ik vroeger wel niet vreemde, mysterieuze wezens getekend of gemaakt.

Deze hobby kwam mijn schoolresultaten niet echt ten goede, maar het was wel een van de redenen waarom ik ooit als vormgever/animator in de game-industrie ben begonnen. En hoewel ik al lang niet meer als vormgever werk, vind ik het nog steeds leuk om in De Sims 3 grappige en extreem onpraktische Sims te ontwerpen. De nieuwe mogelijkheden om Sims te creëren zijn echt hilarisch en ik wilde dan ook een paar voorbeelden met jullie delen.

11 gedachtes over “De Sims 3 Bovennatuurlijk: ontwikkelaarsblog”

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>