Jouw Sim vereeuwigd in Simcity

Het Simcity team is op zoek naar Sims voor in Simcity en die kun jij maken. Alle informatie en de voorwaarden vind je op de onderstaande link. Lees de voorwaarden goed door want dat is wel belangrijk als je je Sim later in Simcity terug wil zien!

Calling all creative Mayors! We’re partnering with our friends at The Sims 3 to host a cool Create A Sim contest right here on our SimCity Facebook page.

From now until September 27th, we’re taking Sim submissions and the best ones will have their creations cemented into SimCity!

| Simcity Facebook: Simcity: create a Sim

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als SimCity Getagged

23 reacties

  1. jammer dat wij niet mogen mee doen.

    The Sims 3 Create a Sim Contest (the “Contest”) is open only to legal residents of Australia, Canada (excluding Quebec), New Zealand, South Africa, United Kingdom and the United States

  2. Ik vind het echt belachelijk dat Europese landen nooit mee kunnen doen aan deze leuke acties. Ik kan ook Engels spreken, lezen en schrijven, maar dat is blijkbaar niet genoeg om mee te kunnen doen.

    1. Mensen uit Groot Brittannië mogen ook meedoen. En dat is echt een Europees land hoor. En United Kingdom is, Groot Brittannië of eigenlijk Verenigd Koninkrijk en dat is Engeland, Schotland Wales en Noord Ierland. Het is dat de simfans uit niet- Engelstalige landen niet mee mogen doen. En dat is inderdaad ronduit belachelijk.

      1. O, ja. Qebuec is Franstalig overigens en Canada ook gedeeltelijk dus eigenlijk zou Frankrijk ook mee moeten k,ogen doen en wij ook vind ik.

        1. Québec mag juist níet meedoen en Québec is vrijwel het enige deel van Canada waar men Frans spreekt. Het lijkt dus puur op taal (Engels) te zijn geselecteerd. Hmmm.

  3. @missringostar: miss bedoelde Yanyo wel ‘What The Food’ :’3 neen, maar wtf is niet echt vloeken als je het helemaal voluit schrijft wel vind ik :3

    anyway. vind het wel raar dat bijna alle niet Engels sprekende landen niet mee kunnen of mogen doen o;

    naja zou toch niet meedoen met aangezien ik teveel gedownloade sliders en andere zooi op mijn sims hun gezicht heb zitten :’3

  4. Dit is geen discriminatie hoor, ik begrijp het wel. als je alleen engels doet is het wel het makkelijkst, als je dit discriminatie vind dan begrijp je de betekenis van discriminatie niet helemaal.

    1. Misschien is discriminatie niet het juiste woord, maar ik vind het wel een beetje pest gedrag. Het lijkt net de middelbare school waarbij de Engelstalige landen het populaire clubje is die de andere landen eromheen buitensluiten alsof ze er niet toe doen.
      Ik vind het gewoon jammer dat haast alle competities alleen maar voor de Engelstalige landen zijn.

  5. Ik vind dit heel erg belachelijk!
    Wij hebben tto’s en zelfs op vervolg onderwijs hetzelfde, En wij nederlanders staan toch bekend om onze taalkunde?
    Nou lekker dan dat wij mooi geen engels kunnen blijkbaar.

  6. Wat een gemiste kans zeg!
    Weten ze daar dan niet dat de beste Sim makers in Nederland wonen.
    Wel heel erg jammer dat niet iedereen mag meedoen en de engelse taal is toch bijna iedereen machtig tegenwoordig?

  7. En zo niet wat maakt het uit? Het gaat toch om de sim zelf zeker? En in niet Engelse landen hebben ze de zelfde sims als daar?

  8. Waarom denkt iedereen dat dit alleen met de taal te maken heeft? Dit kan met rechten,cultuur, jurisdictie en andere dingen te maken. Tenslotte ben jij dan de gene die een Sim maakt (jou eigendom) en dus aan EA laat gebruiken (commercieel). Het klinkt misschien heel stom maar voor zulke kleine dingen kunnen grote regels gelden.

    1. Ik heb nog even de regels gelezen en ook dit wordt vermeld : “who are at least as old as the minimum age of majority in the jurisdiction from which they enter the Contest.”

      Dit is 18 jaar in Nederland.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *