Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder SimCity

Nieuwe SimCity hands-on door The Sims Hub

The Sims Hub heeft een tijdje geleden de mogelijkheid gehad SimCity te spelen, en heeft daar hun preview van online gezet. De versie van het spel was dezelfde als die op de Gamescom, dat betekent dat er niet echt nieuwe informatie is.

But it’s not long before some of the Sims are unhappy again. It turns out that your city actually has no power despite there being a power plant in the industrial zone. A sleek popup balloon from an unhappy Sim notifies you that your power plant is currently switched off. In this SimCity, you can easily turn on and off buildings in your city by clicking on them to save money or just to see what affect it has on your city. Selecting the power plant and turning it on via an icon tells workers to begin producing electricity for your city.

| The Sims Hub: Hands-on with the new SimCity at the Eurogamer Expo |

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>