Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4

De Sims 4 op de voorkant van PC Powerplay

PC powerplay
Dat De Sims 4 op de voorkant van een blad verschijnt is niet zo heel interessant. Wat wel interessant is, is de voorkant die SimsDomination via Twitter rondstuurde. Dit is namelijk één van de eerste beelden die we te zien krijgen van De Sims 4 behalve dan de broadcast met het concept art.

Dit is natuurlijk nog erg vroeg in ontwikkeling allemaal en we weten niet of De Sims 4 er uiteindelijk daadwerkelijk zo gaat uitzien.

38 gedachtes over “De Sims 4 op de voorkant van PC Powerplay”

 1. Markos

  Ik begrijp, het is nog vol in de ontwikkeling!
  Maar misschien ben ik wel een van de enigen…
  Ik vind het er echt super uitzien! Zo leuk cartoony! En zo mooi! 😀 Ik hoop dat er nog wat kleine aanpassingen komen!
  Dat ze er nog leuker uitzien! Maar ik vind ze nu al mooi!

 2. Barthof

  Ik vind het er ook heel leuk uitzien, ook al is het cartoonerig. Het enigste negatieve: Dat haar! Het lijkt net een blok plastic op een hoofd.
  En idd, het is een mengelmoes van sims 2 en 3 (vooral sims 2 denk ik), maar dat vind ik juist leuk!
  Nog maar afwachten hoe het gaat worden, en hopelijk doen ze wat aan het haar.

  1. Yolo

   Als dat inderdaad echte foto’s zijn hoop ik dat het menu met al de details van je sims en hun behoefte wel iets veranderd wordt vind het er namelijk een beetje vreemd/playstation achtig uitzien. Maar voor de rest ziet het er wel leuk/speciaal uit eigenlijk.

  2. jopertje Joep

   idd heel mooi, vind ze hier er half cartoonig half realistisch uitzien.

   hoop ook dat ze er niet uit gaan zien als GTA V personages (van die animatiepoppetjes die net op echte mensen lijken), want dan vind ik dat het geen Sims meer is.

 3. nice!

  Ziet er nice uit, in het klein dan! Als je ingame inzoomd naar de poppetjes zien ze er steeds anders uit. Dan zie je dat ze minder mooi zijn gedetailleerd, dus op hoop van zegen komt er nog verbetering en ook meer duidelijkheid met de komende artworks.

 4. Markiewong

  Maar het is dus zo goed als zeker dat de Sims 4 terug gaat naar de cartoon stijl van de Sims 1/2 en dat is maar goed ook want deel 2 blijft de beste Sims voor mij. Sims 3 had wel goede expansion packs maar voor mij gevoel leverde ze altijd half werk af. Ze hadden goede ideeën en potentie maar ze gebruikte het nooit volledig, en stap alsjeblieft van die rabbit holes af!

 5. Daantje_1992

  OMG, de sims zijn zo lelijk!:( Please EA, de meeste computers kunnen echt wel wat meer graphics aan! De wereld ziet er van wat ik gezien heb opzich wel mooi uit, al doet het me enorm aan playstation/wii denken, maar de sims zelf… tot zover echt teleurstellend. Ik weet dat ik de sims 3 eerst ook heel lelijk vond, maar als ik met minder graphics wil spelen kies ik wel Sims 2 of 3, dus please maak er eens iets anders van, in plaats van weer een nageaapte versie van de sims 2, en sims 3, met iedere keer weer bijna dezelfde uitbreidingspakketten… We willen naar de dierentuin, pretpark, en met onze sims naar kantoor… niet iedere keer naar een of ander vaag verdwijnend gebouw wat ze werk noemen… Kom op EA, verras ons!!

   1. Daantje_1992

    Ja, ze zullen dan wel met iets beters moeten komen en niet weer een sims maken die vergelijkbaar is met de sims 3;) Zoals we eerder ook al hebben gezien, is de sims 3 gewoon een kopie van de sims 2, maar dan anders;) Het komt toch allemaal op hetzelfde neer;)

    1. ChanCake

     Ik wil hier toch even op reageren. Er is wel duidelijk een verschil met hoe de Sims eruit zien in ontwikkeling van sims 2 > 3 > 4. Als je de eerste screen van de sims naast elkaar zet en dan bedoel ik niet renders maar ook echt hoe de game eruit ziet, is de Sims 4 met hele sprongen vooruit gegaan. Ik ben van mening dat mensen veel te snel oordelen en negatief zijn, zonder dat ze goed hun research doen. Probeer eerst dat eens en misschien zie je dan in dat er daadwerkelijk hele grote verschillen zijn.

 6. Lopter12

  De Sims zijn prachtig ook met de gevoelens op hun gezicht top!!!
  De huizen kwa vloeren behang en meubels zijn lelijk. De werelden zijn mooi en de bomen zijn mysims achtig grappig Sims 4 best goed!

 7. Imme

  Ik vind het er leuk uitzien! Ik vind het wel fijn dat het niet al te realistisch wordt. Want dan kan het er gewoon lelijk uit gaan zien (mijn mening, dit hoef je niet te vinden 😉 ) Alleen het haar ziet er echt niet uit. Maar het is nog in ontwikkeling. We wachten af 🙂

 8. Rosa

  Ik vind het er best leuk uitzien. Hoewel ik de kapsels van de Sims echt heel lelijk vind. Hopelijk gaan ze dit nog beter ontwikkelen. Waar ik wel anthousiast over ben is dat je de lichaamsbouw heel gedetailleerd kan aanpassen. Bijvoorbeeld bij de heupen, bovenbenen en schouders.

 9. Robin.

  Ik had de Sims 4 me veel realistischer voorgesteld, maar dit vind ik toch ook wel wat hebben. Alleen de kapsels kunnen inderdaad nog een stuk verbeterd worden. Het is allemaal nog in ontwikkeling dus… we wachten af. Ik ben erg benieuwd naar de trailer.

 10. Nina

  Ik heb al een aantal dingen gezien van de sims 4 op youtube en het ziet er gelukkig niet uit als op die foto’s zoals hier wel eens geplaatst zijn: alleen die ogen bijvoorbeeld.
  Maar de gezichten zijn echt mooi. Alleen dat haar moet alles weer verpesten, de laatste tijd zijn ze er zo op vooruit gegaan, hopelijk gaan ze dat haar ook nog verder ontwikkelen

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>