SimsVIP plaatst foto van Goodiebag!

 

Wij Sim fans vinden het altijd leuk om wat extra’s te krijgen van De Sims, het maakt niet uit welk pakket we verzamelen zo veel mogelijk! SimsVIP heeft het goodie pakket laten zien die zij hebben gekregen op Simscamp op Gamescom! Hier uit kunnen wij gelijk concluderen dat het bedrukte shirt met de cartoon look-a-like Sims, toch de nieuwe simmetjes worden voor de aankomende jaren! Bijzonder en apart dat is het wel, maar wat vinden jullie er nu van? In ieder geval wensen wij alle fansites die uitgenodigd zijn op Gamescom ontzettend veel plezier! En onze eigen FranSor die nu onderweg is naar Gamescom natuurlijk ook!

11 reacties

  1. 🙁 de sims vindt ik wel mooi en trams ben benieuwd naar de auto’s baby’s de huizen zijn ook mooi en de meubels ook maar dat is mijn mening maar jammer van dat haar

      1. De sims in de sims 4 kunnen veel realistischer zijn dan Sims 3, alleen je moet het zelf doen en niet de standaard ogen etc. Kiezen, en achja het haar. Er komen vast realistische illegale downloads.

  2. Ik hoop dat als je het spel gaat spelen anders is dan de sims 3 maar tot nu toe vind ik de poppetjes minder echt lijken dan van de sims 3

  3. Het is ook minder, De Sims 3 is meer gefocust op de graphics en texturedetails. Laten we hopen dat ondanks de sims 4 van minder visueel kwaliteit is. Dat het spel meer gefocust is op Gameplay.

  4. Ik had steeds nog de hoop op realistischere sims, maar die hoop verging voor een groot deel bij het zien van dit shirt.. Toch is er nog steeds een klein beetje van die hoop! Want ik zou het echt stom vinden als de sims uit sims 3 er ‘echter’ uit zouden zien dan die van de sims 4.

  5. In het begin dacht ik van:Oh nee! Dat ga ik nooit kopen! Het is niet eens realistischer. Maar ik ben van mening veranderd: De sims 3 in ongeloofelijk zwaar voor mijn pc. Als het wat meer cartoony is dan is er meer gameplay. (En minder zwaar voor de pc!)

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *