Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Film Accessoires, De Sims 3 Reviews, De Sims 3 Store, De Sims 3 Vooruit in de Tijd, De Sims 4, GamesCom 2013 en Nieuws

Nieuwsoverzicht #7

De laatste paar dagen is iedereen in Sims land bezig met SimsCamp, GamesCom 2013 en natuurlijk De Sims 4. Daarnaast is er ook nog ander nieuws online gekomen en onze eigen review van De Sims 3 Exotisch Eiland! Het is weer tijd voor een nieuwsoverzicht van deze week!

Simscamp en Gamescom 2013

SimsCampLogo_Mon5Aug

Zoals jullie al eerder hebben kunnen lezen gaat FranSor dit jaar namens SimsNieuws naar GamesCom 2013. En dit jaar is dat echt uber speciaal omdat wij ook uitgenodigd zijn voor SimsCamp! FranSor zit dit jaar 5 dagen op GamesCom waar er 3 dagen geheel gewijd zijn aan het SimsCamp. FranSor zal hier samen met mede fansite SNW de nieuwste feitjes van De Sims 4 te weten komen! We zullen jullie zo goed mogelijk up-to-date houden en hopen ook dat er geen embargo op het nieuws zit. Als er een Embargo op zit zullen wij het nieuws nog even voor ons moeten houden en komt er zo snel mogelijk verslag. FranSor zal ook op de SimsNieuws twitter verschillende tweets plaatsen als zij bereik heeft in Keulen! Houd SimsNieuws en onze twitter de komende dagen goed in de gaten! We zullen proberen zo goed mogelijk het nieuws aan te leveren bij jullie!

Naast dat FranSor vijf dagen in Keulen zal verblijven voor Simscamp en GamesCom gaat AnsjJ2 op de zaterdag ook nog eens een kijkje op GamesCom. Wie weet vind zij daar ook nog nieuwe leuke feitjes over De Sims 4! Naast dat je ons de hele tijd kunt volgen via onze site en via onze twitter, heeft EA zelf ook nog een site online gezet met betrekking tot gamescom!

Mochten jullie nog vragen hebben betreft De Sims 4 (Of andere vragen) dan kun je hier terecht 

De Sims 3 Vooruit in de Tijd

De Sims 3 Vooruit in de Tijd
Afgelopen week begon de week met nieuws over de tiende uitbreiding van ons favoriete spel ‘De Sims 3 Vooruit in de Tijd’. Zo kwamen er nieuwe boxart,renders en artwork online, waardoor we weer een kleine indruk kregen van het nieuwe spel. Maar laten we ook niet vergeten dat deze week ook de ‘1010 Things You Should Know About Plumbots’ blog online. In deze blog vind je allerlei leuke feitjes over de nieuwe Simbots die komen bij De Sims 3 Vooruit in de Tijd, erg handig want nu kunnen mijn sims weer een Simbot inhuren om schoon te maken in plaats van Bonehilda! Wat ook nog online is gekomen is een pre-order topic voor De Sims 3 Vooruit in de Tijd zo kunnen jullie zien waar jullie het spel goedkoopst kunnen scoren!

De Sims 3 Film Accessoires

995157_10151545926175079_1684917109_n

Over De Sims 3 Film Accessoires valt deze week weinig over te vertellen! Er is een nieuwe trailer verschenen van De Sims 3 Film Accessoires namelijk deel 2 en een pre-order topic, en dat was het wel z’n beetje voor De Sims 3 Film Accessoires!

De Sims 4

De Sims 4

En dan De Sims 4 waar moeten we toch beginnen!? Deze week zijn er een hoop screenshots van De Sims 4 uitgelekt en we beginnen er toch sterk aan te denken dat het spel hier misschien op gaat lijken. Aangezien al het artwork en de renders al klaar zijn gaan wij niet uit van een paar neppe screenshots. Een hoop mensen roepen op social media dat De Sims 4 er niet uit ziet. Maar dat riepen er ook een hele boel bij De Sims 3 toen die werd aangekondigd en daar de eerste screenshots van werden getoond!  EA heeft later gevraagd aan diverse internationale sites of de screenshots van hun site afgehaald konden worden, en dat deden ze ook. Tot nu toe hebben wij geen bericht gehad van EA Benelux dat de screenshots offline moeten, dus tot die tijd blijven ze er op staan!

SN: De Sims 3 Exotisch Eiland Review

SNReviewEEbanner

Het is weer tijd voor een nieuwe review, dit keer niet een review over een premium item of een wereld review maar de review van De Sims 3 Exotisch Eiland! Trek je duikpak aan, neem een lekkere cocktail in het zwembad en geniet van onze tropische review van De Sims 3 Exotisch Eiland. Doordat de review dit keer heel groot is hebben wij de review over drie pagina’s verdeeld. De Sims 3 Exotisch Eiland review kun je hier lezen.

Nieuwe De Sims 3  Store Set ‘Dromen van India’

indiastoreset1

Het is altijd maar weer een gokje wat we kunnen verwachten in De Sims 3 Store, dit keer hebben we weer een klein stukje cultuur in onze game dankzij de  ‘Domen van India’ set! De Dromen van India set bevat 27 Items voor de prijs van 1.350 Simpoints. De aanbieding van 1.350 simpoints eindigt op 23 Augustus 2013 en dan kost de set 1.550 Simpoints

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>