Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 PC, De Sims 3 Reviews, De Sims 3 Store en De Sims 3 Store Werelden

SN Mini Review: De LintenHertog Balzaal Festivalkavel


De Lintenhertog balzaal festivalkavel is speciaal ontworpen voor Dragon Valley, er was namelijk geen festivalkavel voor de wereld dus verscheen deze middeleeuwse kavel met middeleeuwse festiviteiten. Ben je nieuwsgierig naar deze kavel geworden en ben je benieuwd of het echt een aanvulling is voor Dragon Valley?

| SN Mini Review: De LintenHertog Balzaal Festivalkavel |

2 gedachtes over “SN Mini Review: De LintenHertog Balzaal Festivalkavel”

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>