SN Review: Dragon Valley voor De Sims 3

Inleiding

Welkom in Dragon Valley, een wereld vol fantastische mythen en legenden. Het is alweer jaren geleden dat volwassen draken dit vredige stadje lastig vielen, maar dat betekent niet dat de Sims niet meer op hun hoede hoeven te zijn. De elven in Dragon Valley werken hard om hun leger gereed te maken, de inwoners voor te bereiden op het ergste en ervoor te zorgen dat de wetenschap in staat is om de jonge draakjes klein te houden. Op dit moment is het luchtruim nog veilig, maar in de stad laait de vete tussen de familie Mithrilen en O’Connell hoog op. Het is een strijd tussen traditie en voortgang. Welke zijde kies jij? 

Een stad vol spanning en strijd dus volgens De Sims 3 Store, maar hoe zit het met de content? In deze review neemt AnsjJ2 de stad, de inhoud en de draken onder de loep om te zien of je deze stad echt in je collectie moet hebben.

| SN Review: Dragon Valley voor De Sims 3 | 

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *