SN Mini Review: Surf + Zon = Lol Golven Station

SurfZonLolGolvenStation

 

“Surftijd! Met het Surf + Zon = Lol Golven Station pak je binnen no-time een paar vette golven. Wil je er als een echte surfer uitzien? Met de nieuwe zwempakken, wetsuits en kapsels voer je alle trucs in stijl uit. Waar wacht je nog op? Pak een paar megagolven!”

Het is weer zover! De gladde verkooppraatjes van het The Sims-team staan ook bij het premiumobject Surf + Zon = Lol Golven Station. De beschrijvingen van items zijn vaak positief en zorgen ervoor dat je het item direct hebben wil. Om die reden schrijft het SimsNieuws-team Mini Reviews, waarin we premiumobjecten uitvoerig onder de loep nemen, om te kijken of ze het kopen waard zijn.

|SN Mini Review: Surf + Zon = Lol Golven Station |

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *