SN Review: De Sims 3 Vooruit in de Tijd

SNREVIEW

Het heeft even geduurd, maar wij zijn eindelijk klaar met onze review van De Sims 3 Vooruit in de Tijd! Pak een bak met popcorn en een glas cola, en ga er maar lekker voor zitten! Onze De Sims 3 Vooruit in de Tijd review bevat namelijk twee pagina’s vol met foto’s en natuurlijk tekst.

Doe de robot dans en geniet mee van de technologie in de toekomst want het is tijd om je te teleporteren naar de toekomst. Natuurlijk hoef je nu niet dertig rondjes op je stoel te gaan draaien om zo te proberen om naar de toekomst gaan, nee wij nemen je gewoon mee Vooruit in de Tijd. De Sims 3 Vooruit in de Tijd is de elfde en laatste uitbreidingspakket van De Sims 3. Maar wat vind het SimsNieuws team van het allerlaatste pakket van De Sims 3? In deze review neemt AnsjJ2 je mee Vooruit in de Tijd en laat je alle nieuwe snufjes en foefjes van de toekomst zien!

| De Sims 3 Vooruit in de Tijd Review: Pagina 1 |
| De Sims 3 Vooruit in de Tijd Review: Pagina 2 |