Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4

De Sims 4: Filmpje over Dood door Honger

SimsVIP heeft een nieuw filmpje online gezet waarin te zien is hoe een Sim overlijd door honger. Je Sims zullen nu ook dood kunnen gaan aan: Lachen, Electrocutie, Boosheid, Vuur, Schaamte, Ouderdom en meer! Als je Sim dood gaat, zal Magere Hein langskomen met een tablet, er vervolgens wat op spelen en dan het leven van je Sim beëindigen. Er zal een urn worden achtergelaten die als hij buiten wordt geplaatst, verandert in een grafsteen. Je kan contact blijven houden met Magere Hein, want hij zal verschijnen in het contactoverzicht van je Sim! Hoogstwaarschijnlijk zitten er geen geesten in het spel. SimsVIP heeft deze vraag gesteld aan een Guru en deze gaf er geen antwoord op. Ook zijn er tijdens de speelsessie’s met het spel geen geesten gezien.

3 gedachtes over “De Sims 4: Filmpje over Dood door Honger”

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>