Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4 en De Sims 4 Accessoirespakketten

De Sims 4 Spooky Stuff mogelijk nieuwe accessoires pakket?

De Sims 4 Spooky Stuff

Elelunicy heeft gevonden dat Marcos de Lima, een van de testers van spellen van Electronic Arts, op zijn profiel op LinkedIn The Sims 4 Spooky Stuff heeft staan bij zijn lijstje van spellen, wat zou kunnen betekenen dat dat een van de komende accessoires pakketten van De Sims 4 kan worden. Eerder bij de gameplay walkthrough video van vorig jaar was al te zien te zien dat er een premium service zou komen met de mogelijkheden om “een eng kostuumfeest te geven, te kamperen in de buitenlucht en knallend het nieuwe jaar in te gaan”. Die premium service zien we nu wel zo’n beetje terug in de bundels en kamperen in de buitenlucht hebben we al gezien in De Sims 4 In de Natuur, dus wie weet komt Spooky Stuff er ook wel in aanloop naar Halloween.

5 gedachtes over “De Sims 4 Spooky Stuff mogelijk nieuwe accessoires pakket?”

  1. Rudy

    Om de een of andere reden blijf ik toch twijfelen of het wel waar kan zijn. Aangezien het bijna Halloween is en november nog ver weg is, zou het een logische zet zijn om zo’n pakket uit te brengen, maar toch zijn er zo ook wat dingen die gewoon niet helemaal kloppen. Alle games in het rijtje staan bijvoorbeeld zo goed als op volgorde waarin ze zijn uit gekomen en Dragon Age Inquisition: Jaws of Hakkon is al in maart dit jaar of zo aluitgekomen. Aan de andere kant zie ik EA ook niet zomaar een pakket dat al in testfase is helemaal ‘weggooien’. De komende maanden zullen we het wel zien. 🙂

  2. desims2

    Nu is er vast een nieuw type voedsel. Je klikt op de koelkast > ontbijt opdienen > hersenpap. Je sim eet de hersenpap en krijgt een gemoedstoestand ‘spookerig’

    Nou.. ik ga hem gelijk kopen! 😀

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>