Simmers kunnen in De Sims 4 straks ook restaurants bezitten!

Het kopen van een restaurant via de telefoon van een Sim

SimGuruNinja heeft per ongeluk op Twitter in een op dit moment alweer verwijderde tweet een afbeelding gepost waarop te zien is dat Sims in het opkomende game pack rondom restaurants ook zelf daadwerkelijk restaurants kunnen bezitten! Over dit nieuwe restaurant game pack – waarvan we al wisten dat het in de lente van dit jaar moet gaan uitkomen – is op dit moment echter nog niet veel meer bekend dan dit en een simpele teaser. Hopelijk krijgen we hier binnenkort weer meer te horen!

Met dank aan SimsVIP en Benji_br voor de tip!

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *