Geen nieuwe aankondigingen over De Sims 4 op Gamescom 2016

Gamescom

Nadat EA Play in juni al werd overgeslagen zal De Sims 4 half augustus ook niet te vinden zijn op Gamescom, aldus SimGuruDrake. Dit houdt in dat De Sims 4 daar niet publiekelijk getoond zal worden tussen alle andere games en dat er daarmee dus ook geen nieuwe aankondiging voor bijvoorbeeld een nieuwe uitbreiding gaat komen. Wel zal er in plaats daarvan achter gesloten deuren een Q&A-sessie plaatsvinden over de gehele De Sims franchise met SimGuruRachel en SimGuruLyndsay.

Vorig jaar werd zo op Gamescom nog het uitbreidingspakket De Sims 4 Beleef het Samen aangekondigd. Vandaag de dag is dat pakket opvallend genoeg ook meteen de laatst uitgebrachte (en aangekondigde) uitbreiding en zullen we dus nog wat langer moeten wachten tot daar verandering in gaat komen. Wanneer dat precies is, blijft op dit moment natuurlijk nog speculeren. Maar zodra er nieuws is, houden we jullie uiteraard weer op de hoogte!

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

5 reacties

  1. Wel vreemd dat de laatste uitbreiding al zo lang geleden is uitgebracht. Zou de franchise een beetje doodbloeden? Ik vraag me af of ze nog met nieuwe gaan komen.

    1. SimGuruDrake had gisteren ook gezegd dat ‘uitbreidingen nog steeds een ding zijn en zodra ze erover kunnen praten, zullen ze dat ook doen.’ Ik gok dat uitbreidingen dus nog wel komen, maar opvallend lang duurt het zeker.

      1. Dat klinkt gelukkig niet zo slecht! Ik ben benieuwd :). Ik ben zelf meestal niet zo geinteresseerd in de kleinere packs, maar kijk vaak uit naar de grotere uitbreidingen. Fingers crossed!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *