Community blog: Zin om te rocken met Magere Heins Grimmige Gitaar?

Hebben je Sims muzikaal talent? Kunnen ze rocken? Kunnen ze de gitaar laten janken? Zo ja, dan zullen ze dit juweeltje zeker aan hun collectie toe willen voegen. Het is Magere Heins Grimmige Gitaar* en het is exclusief beschikbaar voor degene die zich aanmelden op De Sims 4 Nieuwsbrief. De ogen van de gitaar glinsteren en een zwarte rookwolk verschijnt onder je Sim, net zoals bij Magere Hein. Hij rockt gewoon!

Magere Heins Grimmige Gitaar

Meld je aan om e-mails te ontvangen over De Sims™ (en over andere producten, nieuws, evenementen en acties van EA) en ontvang Magere Heins Grimmige Gitaar. Dit exclusieve voorwerp uit De Sims™ 4 helpt je om de gitaarvaardigheden van je Sim naar een rockend niveau te tillen. Dat is alles! Meld je simpelweg hier aan en deze te gekke gitaar wordt aan je game toegevoegd.

TheSims.com

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

3 reacties

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *