Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4

Community blog: Boostweek is terug en draait helemaal om bevrediging!

We starten de feestdagen bij De Sims 4™ met de terugkeer van Jasmine Holiday, en ze heeft de Boostweek weer meegenomen! Je kunt net als vorige keer Jasmine bellen om je Sim een heerlijke boost te geven.*

Dit keer richten we ons op de bevrediging van je Sims. Je kunt je Sim drie keer zoveel tevredenheidspunten laten verdienen voor impulsen. Als het al goed zit met de impulsen van je Sim, kun je ervoor kiezen de behoeften van je Sim drie keer zo langzaam terug te laten lopen. Er kan er slechts één tegelijk actief zijn op een Sim, maar wees gerust, je kunt wisselen als je van gedachten veranderd.

De Sims 4: Boostweek

Boostweek: het draait helemaal om bevrediging. De week begint nu en loopt tot 28 november 19:00 uur, dus bel even met Jasmine om te beginnen!

TheSims.com

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>