Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4 Vintage Glamour Accessoires

Vanavond De Sims 4 Vintage Glamour Accessoires Live Broadcast!

Vanavond om 22:00 uur Nederlandse tijd (niet 21:00 uur zoals eerder aangekondigd!) zal er een Live Broadcast te volgen zijn waarin De Sims 4 Vintage Glamour Accessoires zal worden getoond. Tegen die tijd kun het live volgen via de bovenstaande stream. Mocht dat niet werken, dan kun je ook nog altijd terecht op de officiële Twitch pagina van The Sims. Na afloop zullen we zo snel mogelijk de herhaling plaatsen voor degene die het hebben moeten missen.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>