SN Gids voor De Sims 4: Peuters

Peuter - Fantasie
Het Huis voor Twee Poppenhuis is niet alleen maar goed voor plezier van peuterSims, maar ook met het verbeteren van de fantasievaardigheid.

SN Gids voor De Sims 4: Peuters

Peuters zijn in januari 2017 toegevoegd aan het basisspel van De Sims 4 via een gratis update na langdurige vraag van fans. Ondanks dat passen peuters nog altijd vrijwel feilloos in het spel alsof het altijd al zo is geweest. Het is dan ook niet voor niets de grootste update tot nu toe! Met eigen vaardigheden en animaties zie je ze in deze levensfase opgroeien van hulpbehoevende baby’s tot zelfstandige kinderen.

Peuters voegen daarmee al met al best nog wel een aantal nieuwe gameplay-elementen toe. In deze gids leer je daar mee, in welk opzicht ze verschillen met andere Sims, evenals wat je er zoal mee kunt. Later wordt ook nog ingegaan op de vijf nieuwe bijbehorende peutervaardigheden.

| SN Gids voor De Sims 4: Peuters |

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *