Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4 Peuter Accessoires

De Sims 4 Peuter Accessoires Live Broadcast

Vanavond om 21:00 uur Nederlandse tijd zal de live broadcast van De Sims 4 Peuter Accessoires beginnen. SimGuruGraham en SimGuruDrake zullen dan in een uurtje tijd meer van het accessoirespakket laten zien om je een beter idee te kunnen geven van of het pakket wat voor je is. Je kunt de live broadcast hieronder straks live volgen of anders via Twitch.

Na afloop zullen we in deze post de herhaling plaatsen voor degene die het hebben moeten missen.

Update 22:19 uur: de herhaling is inmiddels geplaatst.

3 gedachtes over “De Sims 4 Peuter Accessoires Live Broadcast”

  1. Rudy

    De herhaling staat inmiddels online!

    De stream was trouwens iets later begonnen omdat ze op het laatste moment ineens problemen hadden met de computer. Had even geen tijd om dat meteen te melden en dacht dat het wel met een paar minuten was opgelost.

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>