Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Patches

De Sims 4: Update 1.36.102 beschikbaar

Vandaag is er een mini patch uitgebracht om de bug op te lossen die alle relaties kan doen verdwijnen, aldus SimGuruNick. Die bug is ontstaan bij de vorige patch, maar is twee dagen later dus al weer opgelost. Goed om te zien dat ze zoiets zo snel kunnen oplossen!

Een gedachte over “De Sims 4: Update 1.36.102 beschikbaar”

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>