Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims Mobile

De Sims Mobile komt met nieuwe gezichtsopties en meubelseries

Met een in-game update van De Sims Mobile worden er vandaag een aantal kleine dingetjes toegevoegd aan het spel. Allereerst krijgt iedereen meteen toegang tot de gratis nieuwe gezichtsopties. Hiermee kun je je Sims bijvoorbeeld sproeten geven en is er ook meer make-up om uit te kiezen.

Daarnaast heeft ook Izzy’s Modeboetiek er een aantal nieuwe designs bijgekregen en zijn er ook twee nieuwe series met meubels toegevoegd: Slaapkamer Kater en Groene Oase. De eerste bevat verschillende peuterspulletjes, terwijl die tweede juist verschillende planten, een vogelbadje en een tuinbankje bevat. Zie de screenshots hierboven voor een impressie van de nieuwe zaken.

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>