De Sims Mobile komt met nieuwe gezichtsopties en meubelseries

Meer make-up keuze

Met een in-game update van De Sims Mobile worden er vandaag een aantal kleine dingetjes toegevoegd aan het spel. Allereerst krijgt iedereen meteen toegang tot de gratis nieuwe gezichtsopties. Hiermee kun je je Sims bijvoorbeeld sproeten geven en is er ook meer make-up om uit te kiezen.

Daarnaast heeft ook Izzy’s Modeboetiek er een aantal nieuwe designs bijgekregen en zijn er ook twee nieuwe series met meubels toegevoegd: Slaapkamer Kater en Groene Oase. De eerste bevat verschillende peuterspulletjes, terwijl die tweede juist verschillende planten, een vogelbadje en een tuinbankje bevat. Zie de screenshots hierboven voor een impressie van de nieuwe zaken.

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *