De Sims 4 Wasgoed Accessoires voor de console geteased

De Sims 4 Wasgoed Accessoires

De Sims 4 Honden en Katten is nog maar een dag uit op de PlayStation 4 en Xbox One nu het volgende pakket voor de console alweer wordt geteased: De Sims 4 Wasgoed Accessoires. Wanneer het accessoirespakket nou precies uitkomt en zelfs wanneer het officieel wordt aangekondigd is nog niet bekend, maar dat zal vast niet lang meer op zich laten wachten.

De Sims 4 Wasgoed Accessoires is het dertiende accessoirespakket voor De Sims 4 en is met de hulp van de community tot stand gekomen. Via verschillende stemrondes mochten we namelijk bepalen wat het thema van het pakket zou gaan worden, welke voorwerpen en kledingstukken het zou gaan bevatten en zelfs wat nou de gameplayfeature zou gaan worden. Waar de duurzaam leven de stijl van het pakket is geworden, is het wassen van kleding – hoe kon het ook anders – de unieke feature geworden.

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *