Community blog: Neem een kijkje naar de gratis Caraïben-update

De Sims 4 Caribische update

Het heeft even moeten duren voordat ook de Nederlandse vertaling online kwam over hoe de Caraïben-update van afgelopen donderdag tot stand is gekomen, maar dat is nu eindelijk gebeurd. In het bericht lees je een interview met een van de ontwerpers van de update over hoe ze op het idee van de update zijn gekomen en welke stappen daarbij genomen zijn.

Neem een kijkje naar de gratis Caraïben-update

Simmers, we zijn enorm enthousiast over de laatste gratis update voor De Sims 4, met Caraïbische outfits, haarstijlen en huisinrichting! We hebben met Cheyenne, een Senior Artist van het team, gesproken om wat meer informatie over deze update te krijgen. Lees het onderstaande interview en vergeet niet om de game zo snél mogelijk te updaten om van de nieuwe content te genieten.

Hoi, Cheyenne! Vertel ons eens wat je allemaal voor De Sims doet.
Ik verdeel mijn tijd over het modelleren van 3D-objecten en het geven van artistieke leiding over verschillende zaken (vaak zijn dat kleren en objecten, maar soms ook gameplay). Dit zijn vaak dingen om feestdagen te vieren. Ik ben altijd al een enorme fan van De Sims geweest!
De gratis update voor het basisspel ziet er geweldig uit! Kan je ons vertellen wat spelers kunnen verwachten?
Kleurrijke patronen! Voor Creëer-een-Sim is er een goede mix tussen basisartikelen en wat meer nette uitgaanskleding. Elk kledingstuk is uniek met een eigen patroon. De objecten hebben allemaal leuke ontwerpen en er zit ook mooi behang tussen. We hebben ook twee nieuwe typen objecten toegevoegd: schuifdeuren en een ventilator.
Wat was de inspiratie voor het team om deze update te maken en waar hebben jullie inspiratie vandaan gehaald?
We wilden iets maken waarmee mensen de sfeer van het eilandleven kunnen meemaken op een manier die we tot nu toe nog niet hebben verkend. We werden geïnspireerd door de manier waarop culturen en tradities op de Caraïben op zulke mooie manieren samen kunnen komen. Voor het mannenpak was het vooral leuk om na te denken over wat een pak uniek maakt voor heet weer, en om dat te combineren met kleuren en patronen die mooi samengaan met de andere kledingstukken in de update.
Wat was de grootste uitdaging voor jou en het team? Wat was de grootste overwinning?
Een van de grootste uitdagingen was het vinden van een balans tussen de kledingstukken en het meubilair. Het moest allemaal leuk en kleurrijk worden, maar het mag de kamer niet overnemen. Deze uitdaging gaat meteen gepaard met onze grootste overwinning. We hebben het aantal patronen in de verschillende gebieden van de objecten die er zijn goed weten te balanceren, en we hebben ook een paar modellen gemaakt. Veel voorwerpen kunnen worden gecombineerd (met elkaar en met al bestaande objecten), om spelers zoveel mogelijk keuze te geven.
Hoe zou jij een huis in de Caribische stijl inrichten?
Ik zou veel ramen en glazen deuren gebruiken om het huis met de natuur te verbinden. Hopelijk met een mooi uitzicht op de oceaan. En ik zou binnen ook wat groen plaatsen!

We hopen dat je geïnspireerd bent door de Caraïben-update en de verhalen van Cheyenne van achter de schermen! Nu is het jouw beurt om je Sims op een creatieve manier van het eilandleven te laten genieten.

EA

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *